Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre "Santa Margarida i els Monjos, espais de convivència"

El dimecres dia 10 de setembre es durà a terme, com ja és tradicional als Monjos, la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya al Castell de Penyafort.

Els actes començaran a dos quarts de deu de la nit a l’interior de l’església amb l’acte institucional de celebració amb un parlament de l’alcalde, el cant dels Segador i la presentació del llibre “Santa Margarida i els Monjos, Espais de Convivència”. Publicat per Andana Edicions, compta amb la participació d’onze autors que acosten el lector a conèixer diferents visions del municipi. El volum, considerat com a llibre de prestigi del municipi i de gairebé 300 pàgines, fa un recorregut per la localitat tot abordant diversos temes com ara la seva situació històrica i actual, la llavor de futur que aporten els infants, la indústria, l’entorn natural o el patrimoni. Jaume Girona, Ramon Arnabat, Jordi Romeu, Josep Soler, Joan Rosselló; Josep Maria Calaf, Àngels Travé, Joan Torrents, Josep Alsina, Imma Ferret i Carles Estela presenten en el llibre diferents visions d’un mateix municipi, talment com si fossin les cares d’un poliedre que s’encaixen en un mateix conjunt. <br />El llibre, que es posarà a la venda el mateix dia de la presentació, es podrà adquirir al preu de 18 euros a les llibreries del municipi i a diversos establiments especialitzats de l’Alt Penedès.

La commemoració oficial de la Diada, continuarà a dos quarts d’onze de la nit amb un concert de música clàssica a càrrec del trio de guitarres Kythera Guitar Trio que interpretaran conegudes músiques del segle XX, entre elles de Manuel de Falla, en un format singular i poc habitual.  En acabar el concert es podrà degustar una copa de cava i visitar l’exposició sobre les pintures murals del Castell de Penyafort, en els espais de la capella i la sagristia antiga. El preu de l’entrada per l’accés al concert és de 3 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: