Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa FIAP té places lliures per al mòdul de jardineria i viverisme

El mes vinent comença un nou curs del programa de Formació i Aprenentatge Professional, un projecte organitzat pel Departament d’Educació en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i el suport del Fons Social Europeu.

<br />Ubicats a l’Institut Alt Penedès des de fa uns 10 anys, el FIAP ofereix als joves formar-se com a auxiliars en dos oficis: pintura i jardineria i viverisme.<br />El curs comença a principis d’octubre i aquests dies previs es fan les entrevistes als candidats interessats, bàsicament per al mòdul de jardineria i viverisme.<br />Els requisits són tenir entre 16 i 25 anys, estar inscrit a l’atur i haver acabat l’educació secundària obligatòria, però no disposar del graduat en ESO.<br />La formació és de caràcter eminentment pràctic però sense oblidar el català, el castellà, les matemàtiques o les noves tecnologies, matèries que s’apliquen al projecte professional. <br />A partir de Setmana Santa, els joves fan 3 dies de pràctiques en una empresa amb l’objectiu de facilitar la seva inserció en el món laboral.<br />Cada mòdul té només uns 15 alumnes.<br />Des d’aquest any, el FIAP és un  programa de Qualificació Professional Inicial i per tant, ofereix la possibilitat de treure’s el graduat en ESO cursant un mòdul específic. Assumpta Roca, monitora del FIAP, ha destacat aquesta novetat al magazín La Plaça.

El programa FIAP està subvencionat i per als alumnes és totalment gratuït. Per més informació us podeu dirigir a l’IES Alt Penedès o trucar al 93 890 2214.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: