Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum prepara Plenisoli i Pleniluni d’agost per al proper divendres 22 d’agost amb Clara Cols i Big Mama

El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya continua amb la seva programació de Plenisolis i Plenilunis.

<br />L’activitat comença el divendres 22 d’agost a les onze del matí amb el Plenisoli d’agost que protagonitza l’actriu Clara Cols. Es titula “Enzo, pari! Un lleó que es menja una llebre que es menja un lleó”. Es tracta d’una sessió que explica lleis de la natura cícliques, en forma d’històries, en què tot torna a començar: d’un ou en surt una gallina, i d’aquesta gallina en surt un ou del que en surt una gallina de la que en surt un ou.<br />Un espectacle per a infants que d’entrada pot semblar un embolic, però que ens pot aclarir, entre rialla i rialla, moltes coses. El Plenisoli està adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 9 anys, es farà al Vinseum i l’activitat té un preu de dos euros per persona.<br />D’altra banda, el mateix divendres 22 d’agost, a les deu de la nit, es fa el Pleniluni d’agost. Aquest cop, però, se celebra al pati del Palau Baltà, just davant del museu.<br />Porta per títol “De l’amor i altres variacions de pell” i està protagonitzat per la cantautora Big Mama. “De l´amor i altres variacions de pell” ve a ser un recorregut poètic que s´inicia amb l´amor, traçant un camí d´existència fins a la mort.<br />En una vetllada com aquesta, la poesia ens farà adonar que hi ha moltes maneres d’entendre la vida. Big Mama interpretarà un recull de poemes de diferents autors que ens parlen de l’alegria de viure, del desig, del pas del temps, la solitud i l’esperança. El preu de l’activitat és de 4 euros i les reserves es poden fer trucant al Vinseum, al telèfon 93 890 05 82 de deu a una del migdia.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: