Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Sant Fèlix impecable pels Castellers de Vilafranca

S’ha notat que era dissabte i les colles forànies podien comptar amb tots els efectius: en una plaça de la Vila plena de dalt a baix s’ha viscut un Sant Fèlix impecable pels interessos locals.

En primera ronda, els Castellers de Vilafranca han plantat un magnífic 4 de 9 amb l’agulla. Les tres colles restants, la Joves i la Vella dels Xiquets de Valls, a més dels Minyons de Terrassa, han fet el 3 de 9 amb folre.

A la segona ronda, els verds han descarregat una esplèndida torre de 9 amb folre i manilles. Aquesta ha estat una ronda on qui ha fet història en el seu registre particular és la Joves de Valls amb el seu primer 5 de 9. La Vella, amb el 3 de 8 i els Minyons han carregat el 5 de 9.

A la tercera ronda, el 3 de 9 amb folre l’han rubricat amb exquisidesa els verds. Fins aquí els objectius acomplerts en la diada en què juguen a casa. La Joves de Valls ha descarregat el 4 de 9 amb folre. La ronda regular de castells l’ha tancada els Minyons amb el 4 de 9 amb folre descarregat.

A la ronda de pilars, els Castellers de Vilafranca han optat pel pilar de 8 amb folre i manilles i l’han brodat. Ha estat el primer de la temporada descarregat. David Miret ha celebrat eufòricament, i no és per menys, la seva primera diada com a cap de colla i ha acabat alçat enlaire pels seus companys. La Vella s’ha acomiadat amb el pilar de 8 carregat, els Minyons amb el de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: