Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació d’ADF Penedès/Garraf s’exposa

Les Agrupacions de Defensa Forestal presenten, a l’exposició de la Capella Sant Joan, l’activitat que realitzen durant tot l’any.

Divendres s’inaugurava a la Capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició del desè aniversari de la Federació d’ADF Penedès Garraf. L’objectiu de la mostra és explicar la realitat d’aquestes organitzacions i la feina feta durant els deu anys d’història de la Federació.<br />L’exposició es titula "Agrupacions de Defensa Forestal, una realitat per preservar el nostre patrimoni forestal". I recull a través de diverses seccions tot el treball que fan les ADF, no només durant les campanyes d’estiu, que és quan són més visibles, sinó també durant tota la resta de l’any. Se centra en el voluntarisme i l’altruisme com a forma de defensa del patrimoni natural, explica la feina feta i la necessitat d’autoorganització de la societat civil per afrontar els incendis forestals i els problemes mediambientals en general.<br />El vicepresident de la Federació Xavier Guilera explicava l’estructura de l’exposició que permet fer-se a la idea de com funcionen les ADF’s de les comarques de l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf.

Aquesta exposició s’emmarca, com dèiem, en els actes del 10è aniversari de la Federació d’ADF Penedès/Garraf i vol ser itinerant pels municipis de la comarca, amb la finalitat de donar a conèixer i potenciar la feina de les ADF, i també de la Federació. De fet, el desè aniversari està ajudant a fer palesa la tasca d’aquests voluntaris. Xavier Guilera també avançava que, en el marc de l’aniversari, se celebrarà una sessió dedicada a plantejar les perspectives de les ADF’s de cara al futur.

L’exposició "Agrupacions de Defensa Forestal, una realitat per preservar el nostre patrimoni forestal" es pot visitar durant aquests dies a la Capella Sant Joan en l’horari habitual d’exposició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: