Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Activisme polític d’estiu de la JNC

Una vintena de militants de la JNC de tot el Penedès fan activisme d’estiu a les platges del Baix Penedès i el Garraf.

El passat cap de setmana una vintena de militants de les comarques del Penedès van fer activisme d’estiu a les platges de Sant Salvador, Calafell, Vilanova i la Geltrú i Sitges. Els joves nacionalistes van repartir un miler de opuscles amb la inscripció “We Shall Overcome” amb un breu text escrit en català i anglès donant la benvinguda als turistes que han escollit Catalunya per a passar-hi les vacances i explicant-los breument la realitat nacional de Catalunya. La campanya va tenir una bona rebuda general a la majoria de les persones que se’ls va lliurar el fulletó.  <br />Aquesta activitat s’emmarca dins la campanya estiuenca que la JNC va iniciar el passat mes de juliol a nivell nacional, repartint aquest mateix material a l’aeroport de Girona i les platges de la Costa Brava com Calella de Palafrugell i Blanes.

<br />Els responsables territorials del Penedès, Jordi Villanueva i Marta Carreras, han valorat molt positivament l’activitat del passat cap de setmana, ja que, segons afirmen ajuda a conscienciar als turistes que no venen a Espanya, sinó que arriben a un país amb llengua, cultura, història i tradicions pròpies que es diu Catalunya.

Des de la direcció nacional, Xavier Ramos, que també van participar en l’acció, ha valorat positivament l’entusiasme que ha generat aquesta campanya entre els militants de l’organització.

Fins a finals d’estiu, l’acció reivindicativa es durà a terme a diversos indrets de la geografia catalana, aprofitant festes majors i diades castelleres, tenint com a traca final la diada de Sant Fèlix a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: