Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles comença divendres la seva festa major, amb el pregó de Joan Romeu, i el concert amb a la pista poliesportiva

El primer dia d’agost serà doncs també el primer dia de la Festa Major de Sant Pere de Riudebitlles.

Els primers actes seran per exemple la inauguració de diverses exposicions a les Escoles Velles, a les 9 del vespre. Entre elles destaca la de selecció de fotos de l’arxiu de Pere Grau Massana, sobre el Sant Pere entre els anys 1965 i 1976. A les 11 de la nit de divendres, a la plaça de l’Església pregó de Festa major a càrrec de Joan Romeu, que anirà seguit d’una cantada d’havaneres. Els actes de divendres acabaran amb el concert a la pista esportiva amb els grups W.A.R, Musaranya, Revolta 21 i Ai Ai Ai.

Dissabte un dels actes més destacats serà la cercavila de Festa Major, amb la participació dels balls populars, que s’iniciarà a 2/4 de 6 de la tarda des de la Plaça Lluís Companys. A la matinada, a partir de la 1, hi haurà l’empalma’t a la fresca, a la pista poliesportiva i amb l’organització d’Ona Bitlles i l’equip de futbol sala de Riudebitlles, amb la col·laboració del programa magazine matinal de Ràdio Vilafranca “A la fresca”.<br />Els actes de diumenge son força diversos, però podem destacar de cara al vespre el correfoc que es farà amb el grup de diables de Vilafranca, per el nucli antic de Sant Pere i final a la plaça de l’Església.

Dilluns per exemple hi ha la quarta trobada de la Nova Cançó Catalana, que organitzat l’Assemblea Penedès Nord, i que enguany permetrà escoltar a Albert Fibla, de Barcelona, i a Meritxell Gené, de Lleida. Serà a partir de 2/4 d’11 de la nit a la plaça de l’Església.<br />Dimarts, dia 5 d’agost serè el darrer de la Festa Major de Sant Pere de Riudebitlles, que acabarà amb el ball de nit a la pista poliesportiva amb la cobla orquestra Montgrins a la mitjanit; i la disco mòbil a partir de la 1 de la matinada al jardí del Pub Claret.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: