Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gran participació en les visites d’enoturisme Penedès al Vijazz

El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, va estar present a la fira VIJAZZ amb un estand promocional on es podia trobar tota la informació necessària per gaudir plenament del Penedès i la oferta enoturística: cellers, caves, restaurants, allotjaments, visites turístiques, tasts de vins i caves, activitats de lleure, i una amplia programació de visites guiades en bus a caves i cellers.

<br />Unes 250 persones van participar en les visites en bus a caves i cellers, que es van programar al llarg de tots els dies de la fira Vijazz Penedès. Totes les visites van tenir molt bona acollida i l’acció, que es va complementar amb un seguit de visites culturals per Vilafranca, menús gastronòmics i altres activitats, s’han  valorat molt positivament, tant per part dels establiments col·laboradors, com per part dels mateixos visitants i el propi Consorci. <br />L’estand també va rebre un nombre molt elevat de visitants, interessats en descobrir el Penedès, els seus municipis, els seus recursos i les diferents activitats turístiques que configuren l’oferta del nostre territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: