Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous es va celebrar una festa del 10è aniversari de la posada en marxa de La Casa Petita

La festa es va celebrar de forma oberta a tothom a l’aire lliure a la plaça de Marià Manent, al barri del Poble Nou, l’espai on està ubicada des de fa un any la Casa Petita.

Hi havia animació infantil a càrrec de Rah-mon Roma, amb el seu espectacle Àpali família. L’activitat estava especialment adreçada a les famílies usuàries del servei o que ho han estat al llarg dels 10 anys de funcionament de La Casa Petita. <br />També va servir , d’alguna manera, com a comiat de la cap de serveis socials de l’ajuntament de Vilafranca, Esperança Burrull, que deixarà el càrrec els propers dies.<br />Borrull destaca l’activitat de servei preventiu que desenvolupa la Casa Petita i apunta que al llarg de l’any hi haurà alguna activitat més per commemorar el desè aniversari.

La Casa Petita és un equipament municipal adreçat a famílies que tenen infants de 0 a 3 anys. És un espai lúdic i educatiu on els infants i adults comparteixen jocs i experiències. La Casa Petita manté la setmana vinent la seva activitat, estarà tancada per vacances a partir del dia 14 de juliol i tornarà a obrir portes el dia 15 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: