Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila i la Unió Empresarial del Penedès signen un conveni de col·laboració per compartir serveis i activitats

El conveni s’ha signat a la seu de la Unió Empresarial del Penedès per part dels dos presidents, Albert Calzada de la UEP, i Joan Solà, de Centre Vila.

<br />Segons l’acord, Centre Vila amb els seus prop de 300 associats, passa a ser soci corporatiu de la Unió Empresarial, i per tant tots els seus associats podran gaudir dels serveis, formació i altres avantatges. Al mateix temps, Centre Vila actuarà com a presciptor de la UEP a través dels seus canals de comunicació i contacte amb empreses de la vila. El president de la UEP, Albert Calzada, apuntava que l’acord és positiu per a les dues parts, i que feia uns cinc mesos que estaven treballant per assolir el conveni.
Calzada també recordava que ara la Unió Empresarial tindrà uns 800 socis, de sectors diferents, i que per tant ara podrà tenir més força a l’hora de presentar projectes i demandes a l’administració. En un sentit similar s’explicava el president de Centre Vila, Joan Solà, destacant que son uns 300 nous empresaris els que se sumaran a la UEP.

Després de la signatura d’aquest conveni, la Unió Empresarial del Penedès compte ja amb cinc socis corporatius: la Unió de Botiguers de Sant Sadurní, la Unió Vinícola del Penedès, l’Institut del Cava, el Gremi Comarcal d’Hosteleria i Restauració de l’Alt Penedès, i ara el Centre Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: