Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les patronals del vi i del cava organitzen un seminari sobre gestió empresarial

L’organització i la gestió empresarial com a valors principals per a millorar el funcionament d’una empresa i obtenir un millor rendiment de les tasques directives són l’eix central del nou seminari organitzat per les tres associacions patronals del vi i el cava a Catalunya: l’Associació Vinícola Catalana,  la Unió Vinícola del Penedès i l’Institut del Cava.

<br />El seminari, titulat “Millora del Rendiment i Organització per Empresaris i Directius”, tindrà lloc divendres vinent al Centre Àgora, de 9 a 1 del migdia.  <br />Amb aquesta jornada es pretén revisar les claus per a millorar el rendiment i l’organització personal; que els directius es parin a pensar i reflexionar sobre els seus hàbits i comportaments diaris i sobre les conseqüències que els comporta, perquè surtin de la seva inèrcia i comencin a canviar i millorar.<br />Aquesta jornada informativa, que és d’inscripció gratuïta i està dirigida a empresaris, gerents i directius d’empreses vitivinícoles, estarà conduïda per l’empresa internacional SMI, Success Motivation Institute.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: