Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La unió Empresarial i el Consell Comarcal han organitzat una sessió informativa sobre la contractació de persones estrangeres.

La Taula Laboral del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Unió Empresarial del Penedès han organitzat aquest matí la sessió sobre “Contractació de persones estrangeres. Legislació i tràmits”.

Aquesta xerrada s’adreçava especialment a empresaris i caps de recursos humans amb l’objectiu de donar a conèixer les opcions a l’abast de l’empresa per contractar personal estranger i explicar els passos i requisits que s’han de complir per fer-ho. <br />La sessió anava a càrrec d’Eva Izquierdo, advocada i membre del Grup d’Estrangeria de la Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona i Francisco Pires, advocat especialitzat en matèria d’estrangeria.<br />Precisament Pires comentava que la intenció era ajudar a resoldre els dubtes que sovint tenen els empresaris sobre una qüestió com la contractació de treballadors estrangers, que és complicada i canviant. Els empresaris sovint es veuen desbordats.

Pires apuntava que la demanda de treballadors forànis és dona en tots els sectors, i que de moment tot i la situació econòmica es manté la demanda.

La UEP organitzava aquest acte en el marc de la seva política de millora a l’accés de mà d’obra per a les empreses del territori i responent a la demanda d’un gran nombre d’empreses que han manifestat la seva preocupació davant la dificultat de trobar mà d’obra, qualificada o no, en el mercat laboral territorial, segons es desprèn de l’estudi de prospecció empresarial que està realitzant la mateixa organització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: