Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Facilitar la competitivitat de les empreses de la comarca a través de la diagnosi és l’objectiu del programa Alpha Competitivitat que s’ha presentat a l’Àgora

La presentació es feia dimecres a la tarda al Centre Àgora de Vilafranca, i la intenció era donar a conèixer aquest programa de diagnosi que s’impulsa des de la Generalitat de Catalunya i concretament del Cidem, (Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial) i el Copca (Consorci de Promoció Comercial de Catalunya).

Les presentació anava a càrrec de la gerent de l’Àrea d’orientació empresarial d’Acció CIDEM COPCA, Cristina Serradell, que va explicar en que volen ajudar a créixer a les PIMES a través de la reflexió estratègica.

En la presentació també hi era un dels consultors que assessoren a les empreses, Josep Alberti, que va comentar que es tracta de fer una diagnosi de la situació actual de l’empresa. A partir d’aquí es detecten els seus punts forts i els seus punts dèbils i s’elabora una proposta de treball individualitzada per cada empresa.

Aquest programa està totalment subvencionat per la Generalitat de Catalunya; i al cap d’un any de la diagnosi es fa una sessió de seguiment per analitzar el grau d’execució del pla de treball i avaluació dels resultats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: