Dilluns, 3 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds volen fer el seu primer castell de 9 per Fires, i donen per segur que portaran el 4 de 8 amb agulla i el pilar de 7

Després de l’excel·lent actuació de diumenge a Sants, els Castellers de Vilafranca preparen amb intensitat la seva primera cita important a la vila, amb l’actuació de Fires de Maig.

El cap de colla, David Miret, comentava que de moment es podria donar per segur que portaran a plaça el 4 de 8 amb agulla i el pilar de 7. Els altres dos castells es mouen entre un àmplia ventall. La intenció seria fer un castell de 9, que segurament seria el 4; i depenen de com vagin els assaigs, el 3 per sota.

Miret demanava el màxim suport dels membres de la colla en els dos assaigs que falten, dimecres i divendres, per encara l’actuació de fires amb totes les garanties. Recordava també que divendres es vol fer una festa xilena al local de Cal Figarot per recollir diners de cara a facilitar la vinguda a Vilafranca de membres de les colles xilenes que s’han format recentment.

La festa, que s’iniciarà després de l’assaig especial de fires de divendres, comptarà amb gastronomia típica del país, begudes i música xilena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: