Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada per a mares i pares sobre alimentació infantil a la biblioteca de Vilafranca

Dissabte, a les 11 del matí, la biblioteca Torras i Bages ofereix una nova activitat per a mares i pares. Aquesta vegada és una conferència sobre Cuina per nens, com fer que mengin de forma divertida, a càrrec de Iván Matínez.

Aquesta xerrada adopta la filosofia oriental de "si no pots amb el teu enemic uneix-te a ell". És a dir, l’Iván Martínez ajudarà a pares i mares a donar la volta a la truita: en lloc d’insistir en els plats de la cuina tradicional de tot la vida el què farà és donar-nos claus per camuflar els ingredients que volem donar als petits de la casa, com ara carn, peix, verdures o llegums.<br />Iván Martínez és graduat en Gestió Hotelera i diplomat en Turisme per la Universitat de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: