Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inauguren les instal·lacions de la Sala Polivalent del barri de la Bleda, a Sant Martí Sarroca

El dissabte passat, a les 10 del vespre, l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca i el Centre Cultural i Recreatiu La Bleda van inaugurar oficialment les instal·lacions de la Sala Polivalent del barri de La Bleda. El nou local està situat annex a l’edifici del Centre Cultural, on abans hi havia la Cambra Agrària.

En el decurs de la inauguració, Josep Sala, actual president del Centre Cultural, va agrair el suport econòmic de l’Ajuntament per portar endavant aquesta obra i va aprofitar per demanar que des de l’Ajuntament se li doni vida social organitzant diferents activitats adreçades a la gent del barri. <br />L’alcalde del municipi, Ramon Carbó, que hi va ser present acompanyat pels regidors de l’Equip de Govern, va encoratjar els veïns de La Bleda a honrar la memòria d’aquells que van aixecar les primeres pedres d’aquest edifici històric, algunes de les quals s’han conservat en aquesta remodelació, i ser una sola pinya, deixant enrera les diferències actuals que els separen per motius urbanístics. Ramon Carbó també va tenir paraules elogioses per l’empenta de l’anterior president del Centre Cultural i Recreatiu La Bleda, Ramon Martí, perquè aquest local fos una realitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: