Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Carrillo plega de regidor a Gelida, després de 13 anys

La renúncia es fa efectiva demà en un ple que se celebra a dos quarts d’una del migdia, amb caràcter extraordinari.

En declaracions a Ràdio Vilafranca, Miquel Carrillo ha explicat que arran de convertir-se de nou en diputat, fa uns quinze dies, l’assemblea local d’ERC a Gelida es va plantejar un relleu al grup municipal.

Miquel Carrillo porta 13 anys vinculat a la política municipal gelidenca i pensa que ha arribat el moment de tancar aquesta etapa.

Carrillo reconeix que un factor que ha influït en aquesta decisió han estat els darrers resultats electorals, que van deixar ERC a l’oposició.<br />Jordi Rossell substituirà Carrillo, fent tàndem amb Lluïsa Llop. Rossell és el president local d’ERC a Gelida i arran dels resultats en les darreres eleccions municipals es va quedar fora de l’ajuntament, tot i que en l’anterior mandat havia estat regidor d’Educació i Hisenda.

Miquel Carrillo ja va iniciar aquest relleu el setembre passat, quan va deixar la presidència local dels republicans gelidencs.<br />Actualment no viu a Gelida, però afirma que continuarà vinculat al seu poble.

En aquests 13 anys com a cap de llista d´ERC a Gelida, Miquel Carrillo ha estat a l’oposició, però també regidor d’Urbanisme en el govern d’unitat, alcalde durant 3 anys gràcies al pacte amb CIU i aquest darrer any ha tornat a l’oposició. <br />A partir de demà, tindrà els càrrecs de diputat al Parlament de Catalunya i president regional d’ERC.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: