Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i el Centre UNESCO de Catalunya signen un conveni fer fomentar el diàleg intercultural i interreligiós a la vila

UNESCOCAT és una ONG que duu a terme des de l’any 1984 una tasca intensa en la promoció, la producció de programes i materials en els àmbits de l’educació, del diàleg intercultural i interreligiós, de la promoció dels drets humans i de la sostenibilitat i de la gestió de la diversitat religiosa.

L’Ajuntament de Vilafranca, a través del Pla per la Convivència i el Civisme, desenvolupa accions en matèria d’acollida, interculturalitat, mediació i ciutadania i enguany té previst engegar un programa anomenat “Diversitat i diàleg interreligiós a Vilafranca”. L’oferta de programes específics de la UNESCO es pot integrar en aquestes accions. <br />La signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Centre Unesco de Catalunya es concretarà en la creació i desenvolupament d’un grup de diàleg entre creences i conviccions, l’organització d’una jornada de portes obertes de les diferents creences i conviccions de la ciutat i la presentació de dues exposicions, una sobre la diversitat religiosa a Catalunya i l’altra sobre dona i religió. <br />L’Ajuntament de Vilafranca aportarà la quantitat de 5.700 € al Centre UNESCO de Catalunya-UNESCOCAT, per tal de portar a terme aquestes accions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: