Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté un individu per presumpte delicte de trencament de condemna i violència

La Policia Local de Vilafranca ha detingut la passada matinada un individu com a presumpte autor de delictes de trencament de condemna i de violència domèstica. La detenció s’ha produït poc abans de les 4 de la matinada després de rebre una trucada telefònica que alertava sobre uns sorolls molt forts produïts dins d’un pis del c/ Pare Manyanet.

<p align="left">Els agents s&rsquo;han traslladat al lloc dels fets on han constatat que des del carrer es podien escoltar els forts cops. Un cop al pis, han identificat un home, de 24 anys i domiciliat a Sitges, que ha obert la porta, el qual desprenia una forta olor d&rsquo;alcohol. Seguidament ha sortit una dona, de 26 anys i domiciliada a Vilafranca, manifestant que es trobava coaccionada i que tenia molta por, ja que l&rsquo;home, que era la seva exparella i que tenia una ordre d&rsquo;allunyament, es trobava en un estat molt alterat. Així mateix, la dona reclamava la pres&egrave;ncia policial dins l&rsquo;habitatge.

En accedir a l&rsquo;interior de l&rsquo;habitatge, els agents han observat mobiliari i objectes trencats així com un gran desordre. La dona ha manifestat que havia estat amena&ccedil;ada en altres ocasions, que no era la primera vegada que la seva exparella actuava violentament i que tenia por de quedar-se sola amb ell.

Despr&eacute;s de comprovar que, efectivament, constava una ordre d&rsquo;allunyament dictada pel Jutjat de Vilafranca, els agents han detingut l&rsquo;individu com a presumpte autor de dos delictes de trencament de condemna i de viol&egrave;ncia dom&egrave;stica i ha estat traslladat a la Comissaria dels Mossos d&rsquo;Esquadra de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: