Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El restaurant del Mercat de la Carn obrirà aquest estiu, abans de la Festa Major de Vilafranca

Els responsables dels restaurants El cigró d’or de Gelida, Oriol Llavina, i El Racó de la Cigonya de Santa Margarida i els Monjos, Lluís Fàbrega, s’han associat per regentar el bar-restaurant del remodelat Mercat de la Carn de Vilafranca.

<br />Ubicat a la nova planta altell del mercat, disposa de 300 m2 que permetran a aquests dos experimentats restauradors tirar endavant un projecte basat en la cuina de mercat. Per això, el restaurant es dirà MerCat en al·lusió als productes de mercat amb els que cuinaran i a Catalunya, perquè també primaran els productes i la cuina catalana.<br />El regidor de Mercats i Comerç,  Xavier Lecegui, ha explicat al magazín La Plaça que buscaven un model de restaurant que s’adeqüés a la singularitat que representa estar ubicat dins el Mercat de la Carn.

Fruit dels estudis de viabilitat realitzats, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, es va detectar que al Centre de la Vila mancava una oferta de restauració especialitzada en cuina casolana i que obrís el diumenge; com explica la directora del Patronat de Comerç, Pilar Yagüe.

El nou Mercat de la Carn porta dues setmanes en funcionament però el bar-restaurant MerCat no obrirà fins aquest estiu. <br />Els responsables del Patronat de Comerç no s’atreveixen a fixar una data perquè es tracta d’un projecte “molt ambiciós”, però afirmen que abans de la Festa Major de Vilafranca estarà a ple funcionament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: