Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Camarada Kalashnikov presentarà el seu darrer treball "Mans, ment i cor" als Monjos

Aquest nou treball és, segons comenten els mateixos membres del grup, una evolució dels seus anteriors treballs que els ha permès créixer musicalment.

Com explicava als nostres micròfons el guitarra del grup, Cèlio, es tracta d’un disc en que el Hard-core melòdic te més presència, un estil en que se senten més còmodes.

 

Els components de Camarada Kalashnikov es mostren satisfets d’aquest segon dics, “Mans, ment i cor”, que es presentarà el proper 18 d’abril en un concert a Santa Margarida i els Monjos al costat de Lehendakaris muertos, Eter i La Verga Records. Després, al llarg del mes de maig i fins el juliol el grup farà diferents actuacions de presentació del disc per diferents indrets de Catalunya i de l’estat espanyol.

Aquest disc s&rsquo;ha produ&iuml;t amb tres segells, Radikal Records, MM Crew i l&rsquo;alemanya Siempre Contra. El disc s&rsquo;ha enregistrat als estudis vilafranquins d&rsquo;APX. El cantant de Kalashnikov, Marc, remarcava aquesta q&uuml;estió, i que a m&eacute;s el disc es podr&agrave; trobar de forma íntegra a la seva web, <a href="http://www.camaradakalashnikov.com/">www.camaradakalashnikov.com</a>.

&nbsp;

Pel que fa a aquest nou disc, tot i les lletres m&eacute;s elaborades i el só m&eacute;s mel&ograve;dic, no es perd la contund&egrave;ncia i la voluntat de fer crítica social, transmetre consci&egrave;ncia de classe i lluita antisistema. &nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: