Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès construirà un nou equipament cultural a Vilafranca amb una capacitat superior a l’auditori municipal

Aquest proper dimarts s’ha de celebrar el ple ordinari a l’ajuntament de Vilafranca, corresponent al mes d’abril, i a l’ordre del dia hi destaca, entre d’altres punts la proposta de modificació puntual del POUM a petició de Caixa Penedès.

L’entitat d’estalvi vol fer una ampliació de la seva seu central, que es troba al polígon de Mercaderies. A través de l’obra social també es contempla el en el projecte la construcció d’un nou auditori. El projecte aportaria un nou equipament cultural a Vilafranca amb capacitat per a 800 persones, és a dir que seria fins i tot superior a la capacitat de l’auditori municipal que s’està acabant d’enllestir a la zona esportiva. Serà un equipament adaptat per a arts escèniques i activitats musicals, amb un disseny modern, d’estructura de vidre. L’ampliació preveu també un gran aparcament soterrat, la reordenació i enjardinament de la zona i l’incorporaria de noves oficines. Per el projecte cal una modificació del POUM pel que fa al percentatge d’eficabilitat i aquest és el punt que l’equip de govern portarà a aprovació en el ple d’aquest proper dimarts.

<br />El ple també portarà a debat la modificació de pressupost en la que s’ha de decidir en què s’invertiran els 5 milions d’euros que van quedar de superàvit en la liquidació del pressupost del 2007. D’altra banda en l’apartat de mocions ERC en presenta una demanant la construcció d’un nou pavelló polivalent, la CUP en presenta una demanant la creació d’un organisme en matèria de cultura o CIU una sobre sorolls i vibracions de l’AVE al seu pas per Vilafranc

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: