Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha constituït l’Associació d’Antics Alumnes del Col·legi El Carme Sant Elies de Vilafranca

La presentació pública d’aquesta associació serè el proper dissabte, amb una assemblea que es farà a la mateixa escola. Ahir a la tarda, algunes de les persones que han tirat endavant aquesta proposta d’associació, van comentar davant la premsa les inquietuds que els han mogut.

Núria Carrasco, comentava que després del sopar que van fer l’any 2006 per celebrar el 125è aniversari, i en que van participar-hi unes 1.200 persones, es va detectar el neguit per fer alguna acció per mantenir el contacte entre els ex-alumnes.

 

De fet la intenció és fer moltes actuacions, tot i que les prioritats passarien per fer un butlletí o per exemple promoure el dia de l’ex-alumne.

 

Entre les propostes que es faran dissabte, a partir de les 6 de la tarda a la mateixa escola, a les persones que assisteixin a la constitució de l’Associació, hi ha la de la junta directiva. La proposta seria que els promotors de l’associació formessin la primera junta, amb Núria Carrasco com a presidenta, Joan Solé Bordes com a secretari, Montserrat Vallès de tresorera, i Assen Càmara, Josep M. Arayo i Paquita Pascual com a vocals.

 

L’Associació és oberta a la participació de totes les persones que han passat per El Carme-Sant Elias, ja siguin antics alumnes, professors, treballadors del centre, i germanes de la congregació.

De fet l&rsquo;associació disposar&agrave; d&rsquo;un link en el web de l&rsquo;escola, <a href="http://www.santelies.org/">www.santelies.org</a>; i tamb&eacute; d&rsquo;una adre&ccedil;a de correu <a href="mailto:"></a> a la disposició de qualsevol persona que es vulgui posar en contacte amb ells ja sigui per suggeriments o comentaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: