Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Subirana treu un nou disc titulat "Point of no return"

El músic vilafranquí Roger Subirana presenta el seu nou disc Point of no return. Després de L’indret prohibit, Secrets i Lost words, el compositor ha ideat un nou treball de música instrumental elaborat en primera persona. 

Roger Subirana ha estrenat l’any 2008 traient al carrer el seu quart disc. Es titula Point of no return i es tracta de música instrumental que, segons el compositor, serveix per treure els seus propis sentiments. Subirana és un apassionat de les bandes sonores i això es transmet en aquest darrer treball on pràcticament es pot trobar de tot, musicalment parlant.Subirana té previst interpretar la música d’aquest disc en concerts de petit format. Ara està treballant en aquesta iniciativa que vol fer arribar al públic a partir del mes de juny.

Roger Subirana ha creat aquest nou disc pràcticament sol i gràcies a les facilitats que aporten les noves tecnologies. En qualsevol cas, el músic vilafranquí no descarta seguir establint col·laboracions amb altres músics en els propers treballs que realitzi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: