Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noah Gordon és un dels guanyadors dels Premis Tàstum gràcies al seu llibre, El celler

El Teatre Nacional de Catalunya acollirà el proper 1 d’abril la primera edició del Tàstum, el Fòrum Agroalimentari de Catalunya, organitzat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural. L’objectiu principal d’aquest nou esdeveniment agroalimentari és afavorir la interrelació entre els productors, els transformadors, els distribuïdors i els cuiners, així com propiciar un debat sobre el camí que ha de seguir primer sector industrial de Catalunya.

Entre els diferents premis que atorga el DAR en aquesta primera edició destaca Noah Gordon amb el premi Tàstum difusió, un premi en reconeixement a la difusió de la gastronomia catalana i els seus productes. El periodista i escriptor nord americà, que va fer la presentació mundial del seu llibre El celler, a Vilafranca, ha contribuït amb els 350.000 exemplars venuts de la seva obra la divulgació del món del vi de la Catalunya del segle XIX.

Un altre premi, el Tàstum Vinya, serà per René Barbier (DOQ Priorat), un vi distingit per la Generalitat amb la primera distinció catalana de Vi de Finca Qualificada, per al Clos Mogador, una catalogació que únicament es concedeix a productes amb segell de qualitat que reunissin condicions molt estrictes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: