Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montserrat denuncia que es volen situar peatges a l’autopista al seu pas per el Penedès

La candidata penedesenca del PP, Dolors Montserrat, han presentat avui a l’estació de Renfe de Vilafranca les propostes de la seva formació de cara a les properes eleccions, sobre tot pel que fa a infrastructures viàries. Montserrat a remarcat que cal treballar per el desdoblament de la N-340, ja que no hi ha alternativa gratuïta pel Penedès cap a Barcelona.

La candidata del PP ha comentat també que el projecte per posar peatges a les sortides de la comarca a l’Autopista AP-7 ja és una realitat, i que cal lluitar per no perdre uns drets que en aquests moments hi pels penedesencs de poder circular gratuïtament entre Sant Sadurní i els Monjos.

 

Així mateix, els representants populars han aprofitat per remarcar que defensaran a Madrid també la proposta de fer l’estació de regionals a l’actual estació dins de la vila, insistint en que és possible i que no es pot esperar Vilafranca 7 o 8 anys a tenir una estació de regionals.

 

Parlant d’infrastructures ferroviàries, Dolors Montserrat ha recordat que l’acord per fer el cobriment de les vies es va fer amb el govern del PP a Madrid, i que l’execució actual de les obres ha acabat desvirtuant aquell projecte.

 

Ha explicat que es va acordar que les vies de rodalies i de l’AVE estarien al mateix nivell, però que ara es pot observar que les vies de rodalies estan força per sobre de les del AVE.

Finalment la candidata popular s’ha mostrat favorable al desenvolupament del tren orbital, que ha d’ajudar a millorar molt la connexió en transport públic entre les capitals de l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia, en aquests moments molt precària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: