Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca farà diverses campanyes intensives de disciplina viària

El principal objectiu d’aquestes campanyes és reduir l’índex d’accidentalitat viària i fomentar conductes prudents i cíviques dels conductors i conductores que circulin pel municipi.

En el decurs de l’any 2008 la Policia Local de Vilafranca té previst d’efectuar un seguit de campanyes per tal de fomentar la disciplina viària en la conducció. Aquestes campanyes estan programades a partir del Pla de Seguretat Viària endegat per l’Ajuntament de Vilafranca.

A partir d’avui dilluns s’inicia la primera de les campanyes amb una d’intensiva de controls d’alcoholèmia que estarà en funcionament de manera continuada fins al dia 6 d’abril. Els controls es faran en diferents indrets de la població i en qualsevol moment del dia, incidint en aquells punts negres on s’hagin detectat problemàtiques específiques i relacionades amb la campanya en curs. Els horaris d’execució contemplaran les 24 hores al dia.

Les campanyes de disciplina viària programades per aquest any per la Policia Local seran quatre. A banda de la campanya de controls intensius d’alcoholèmia de les properes setmanes, el proper mes de juny se’n farà una de controls de velocitat dels vehicles, al setembre se’n farà una de controls d’infraccions anomenades dinàmiques (saltar-se semàfors, senyals d’STOP, etc.) i de l’ús de cinturons i cascs, i finalment, al mes de desembre se’n farà una de control específic de les infraccions anomenades estàtiques, sobretot per estacionament indegut sobre voreres o passos de vianants, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: