Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entorn als 300 espectadors han vist En cualquier otra parte a Vilafranca

Prop de 300 espectadors han vist aquest cap de setmana l’obra En cualquier otra parte, amb els actors David Selvas i Roger Coma. L’obra es va poder veure dissabte a la nit i diumenge a la tarda al teatre municipal Cal Bolet.

Un descampat elevat, a la muntanya, i als seus peus la ciutat… dins la foscor de la nit… dos homes reben trucades estranyes i immediatament després executen a diferents persones. Una nit es trenca la dinàmica perquè no arriba cap trucada i els dos homes han de prendre una decisió. El context és un país, un estat, una ciutat o un poble immers en un sistema capitalista i dominat pels diners, on els individus intenten preservar la seva identitat, les seves riqueses, el propi control social i capital davant l’onada d’immigració de països més pobres amb més o menys violència.

David Selvas i Roger Coma són els dos protagonistes principals d’aquesta obra del jove director Àlex Mañas. A l’escenari, més a prop del que és habitual, els intèrprets aconsegueixen que el públic se situï en aquest món que podria ser del futur immediat a través de les seves converses quotidianes.

En cualquier otra parte es va veure en dues representacions dissabte a la nit i diumenge a la tarda a Cal Bolet. 262 espectadors van anar-la a veure entre les dues sessions, el que representa un 65% de la ocupació completa del teatre municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: