Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol necessita la victòria aquest diumenge per seguir aspirant a l’ascens directe

Immers en la recta final de la competició, el Futbol Club Vilafranca rep aquest diumenge a les cinc de la tarda el Tàrrega, que és el cinquè de la lliga i a tres punts només dels vilafranquins. Per acabar-se la lliga queden tan sols deu jornades, o dit d’una altra manera, trenta punts en joc, que hauran de decidir els tres equips que pujaran directament a la tercera divisió.  

Recordem que el Cornellà és el líder, amb 57 punts, segon l’Amposta amb 53 i al tercer lloc amb 52 punts hi trobem el Prat i el Vilafranca. A la primera volta els targarins van guanyar per un mínim 1 a 0.

De la seva banda, l’Espirall Les Clotes aquest diumenge visita el camp de l’Esparreguera, amb l’obligació de guanyar per mantenir, com a mínim, opcions de figurar a la part alta de la classificació. Ara mateix l’equip espirallenc està desinflat i això l’ha allunyat dels llocs alts. La principal notícia dels espirallencs, però, la trobem fora del terreny esportiu. I és que s’ha confirmat una única candidatura a la presidència, mandat que començarà el proper mes de juny i es perllongarà durant quatre anys. Una candidatura clarament continuista que encapçala l’actual president, Francisco Atienza “Tasoti”, i que té dos vicepresidents, l’econòmic Gregorio Rodríguez, president dimitit fa uns mesos, i un altre dels homes forts serà l’expresident Antoni Alsina.

I qui també juga aquest diumenge és el Xamba que es desplaça a la pista del Ribes, en el derbi del Gran Penedès de la primera catalana femenina. Les vilafranquines no poden ensopegar si volen aconseguir ser segones. Es dóna la circumstància que tot i estar a la zona baix, les ribetanes van guanyar a la Gamba el partit de la primera volta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: