Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup comarcal del PSC canviarà dos consellers, Servnad Casas i Mònica Bernabé

Servand Casas deixarà el càrrec de Conseller Comarcal d’Educació i Mònica Bernabé el de Consellera d’Immigració, per passar a ser coordinadora del grup comarcal del PSC, en el ple de l’ens comarcal del proper dijous.

Els canvis, segons ha explicat a la nostra emissora Mònica Bernabé, son fruit d’una banda de l’assumpció de responsabilitats com a regidor a l’Ajuntament de Vilafranca de Xavier Lecegui, que fins ara era el coordinador del grup del PSC al Consell Comarca. Aquest càrrec l’ocuparà ara la mateixa Bernabé. Per la seva banda Servand Casas deixarà el seu càrrec comarcal per motius laborals i personals.

 

Els seus llocs com a consellers els ocuparan la regidora de Pacs Carme Chichoné, i el regidor de Subirats Lluís Ràfols. Bernabé ha remarcat que de moment el grup de PSC encara ha de decidir quines conselleries ocupen els dos nous consellers, ja que pot haver-hi alguna reestructuració. Ha especificat també que les conselleries del grup son les mateixes, però que hi pot haver canvi de noms. Pel que fa a la seva nova tasca com a coordinadora, ha comentat que continuarà la tasca de suport als consellers socialistes dins del govern comarcal.  

 

Finalment Mònica Bernabé feia també una valoració de la seva tasca com a consellera d’Immigració. Considerava que ha estat una experiència positiva, que s’ha pogut fer una bona feina des del Consell Comarcal en gran part gràcies a la bona tasca que duen a terme els tècnics del departament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: