Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, Cal Bolet acull L’Aigua, una versió teatral de les narracions de Jesús Moncada

El Teatre Cal Bolet tanca la programació hivernal portant a Vilafranca l’obra L’Aigua, una producció del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa pensada com un homenatge a l’escriptor de Mequinensa, Jesús Moncada.

Xicu Masó ha dirigit el muntatge, on s’entreveuen fets, atmosferes i personatges d’obres com El Cafè de la Granota o Històries de la Mà Esquerra, tot i que els lectors de Moncada és possible que també respirin una atmosfera molt lligada també a Camí de Sirga.

El repte de l’obra és compartir d’una altra manera l’immens paisatge humà de les obres de Moncada i establir vincles gairebé afectius entre l’espectador i allò… que es va enfonsar.

Una de les actrius, l’Annabel Castán, ha explicat al magazín La Plaça que això s’ha aconseguit situant els personatges en un cafè.

 

 

 

L’Aigua és un espectacle sobre la pèrdua, però també sobre la vida. La vida d’un poble que Moncada sempre tractà quasi com si fos una persona. Un poble, Mequinensa, carregat de vida, que va desaparèixer sota les aigües del pantà l’any 1975.

L’Aigua es representa diumenge a Cal Bolet, a les 7 de la tarda. Les entrades costaran entre 6 i 12€. La venda es fa a través del servei Telentrada de Caixa Catalunya i una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre, en cas que en quedin disponibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: