Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Sant Martí Sarroca va mentir al ple sobre l’augment de la contribució, segons el PSC

L’informe de secretaria al qual ha tingut accés el grup municipal socialista martinenc confirma que l’alcalde, Ramon Carbó, va mentir en el ple d’aprovació dels impostos quan va afirmar que la contribució s’apujava només el 2’7%, corresponent a l’IPC.

En el mateix ple, el socialista Pere Tort va afirmar que l’alcalde enganyava els veïns perquè l’augment aprovat per CIU representava un augment de més del 10% de mitjana. Ara, l’informe de secretaria sol.licitat pel PSC els dóna la raó.

D’altra banda, el grup municipal socialista vol fer constar que CIU ja ha votat tres vegades en contra de dotar l’escola d’un conserge. Aquesta qüestió va tornar a sortir en el ple dels pressupostos, el mes passat, quan ERC va replicar a l’alcalde que la demanda del conserge no només era del PSC, sinó també d’ERC, els pares i els professors.

El grup socialista recorda que el regidor d’ensenyament “ha prioritzat gastar-se 14.500 euros, aquest 2.008, per pagar un cap de premsa en comptes de destinar recursos a contractar un conserge per a l’escola”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: