Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pro Vegueria Penedès organitza un debat sobre el futur dels trens de mercaderies

El debat es farà aquest divendres, a les 8 de la tarda, a l’auditori del Vinseum de Vilafranca.

En el marc de les eleccions al Parlament Europeu i de la Informació Pública de l’Avanç del Pla Territorial del Penedès, l’associació Pro Vegueria Penedès organitza un acte perquè els principals grups polítics del territori que es presenten a aquestes eleccions, PSC, JxC, ERC, PP i Comuns, exposin com creuen que els trens de Mercaderies han de travessar Catalunya en el seu viatge entre la península i Europa, amb finançament en part de la UE.

ADIF ha adaptat l’actual traçat de Rodalies pel Baix i Alt Penedès per fer aquesta funció, que es preveu molt conflictiva. Aquesta adaptació ha de ser temporal i el mateix Pla Territorial planteja dues propostes definitives, una és la d’insistir en l’actual corredor de l’R4 amb més vies.

L’altra seria la de tirar endavant l’Eix Transversal Ferroviari, en el tram Lleida, Igualada, Martorell, que és la que defensa Pro Vegueria Penedès.

El debat es farà aquest divendres, a les 8 de la tarda, a l’auditori del Vinseum de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: