Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sardinada popular posa el punt i final a les festes de carnaval

El Rei Carnestoltes va ser incinerat ahir després d’una setmana de carnaval que els organitzadors valoren molt positivament. La comissió de carnaval creu que el nombre de gent que ha seguit els actes demostra que la celebració s’ha consolidat.

El Rei Carnestoltes Vi I de Vilafranca va ser incinerat ahir al Parc del Tívoli, després que una processó solemne molt participativa acompanyés el seu cos pels carrers del centre. El seguici fúnebre acabava al mateix parc on es va reunir molta gent per veure la incineració però, sobretot també, per menjar les sardines a la brasa que els integrants de la comissió del carnaval preparaven per a tothom. Els altres anys, la sardinada estava organitzada pels Barbuts però, enguany, l’entitat ho ha deixat a mans de la comissió pels problemes que ja van manifestar recentment sobre la necessita d’un relleu a la junta. Malgrat tot, la sardinada va ser un èxit. En pocs minuts es va formar una gran cua de persones que esperaven el seu plat. Hi havia 40 quilos de sardines i entorn a les 500 persones.Jordi Bustos, en nom de la comissió del carnaval, es mostrava molt satisfet per la participació que hi ha hagut des del primer dia i explicava que la gent s’ha fet seves aquestes festes.

La sardinada posava el punt i final a les festes de carnaval a Vilafranca després d’una setmana molt intensa i repleta d’actes tradicionals i festius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: