Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Guardiola i Maite Carreras al festival d’El Pilar de 8

El Pilar de 8 reuneix al festival de la setmana de la gent gran artistes com Josep Guardiola i Maite Carreras. L’associació va lligar tot un seguit d’actuacions que al teatre municipal Cal Bolet.

Dins de la setmana de la gent gran que ha organitzat l’associació de jubilats, vídues i mestresses de casa El Pilar de 8, es va celebrar un festival amb actuacions diverses. El festival va tenir lloc durant tota la tarda al teatre municipal Cal Bolet i va comptar amb la participació d’artistes com Josep Guardiola o Maite Carreras. L’actriu era l’encarregada de presentar el festival i d’anar lligant les actuacions que se succeïen a l’escenari de Cal Bolet. Poc abans de sortir a escena, explicava que sempre és agraït treballar per la gent del Pilar de 8.El cantant Josep Guardiola, un habitual a Vilafranca, també va actuar davant de tots els assistents que omplien les grades del teatre municipal. Guardiola portava un repertori diferent a l’habitual que va permetre recordar les cançons dels seus ídols de la joventut.

El festival de la setmana d’El Pilar de 8 també va comptar amb les actuacions del grup artístic del casal d’avis de l’Espirall, el grup del Pas a pas i la Societat Coral del Penedès.

Aquest festival era el segon acte de la setmana i la presidenta del Pilar de 8 Fina Milà mostrava d’aquesta manera la seva satisfacció pel seguiment que estan tenint.

Els actes de la setmana del Pilar de 8 continuen durant tota la setmana i s’acaben diumenge amb el dinar de germanor, que tindrà lloc a l’Hotel Domo, i el lliurament de premis del concurs literari que organitza l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: