Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup d’ERC a Sant Martí demana a la sindicatura de comptes que estudi les accions del govern

Els dos regidors republicans de l’ajuntament de Sant Martí van entrar a finals de gener una sol·licitud a la sindicatura de comptes de Catalunya per tal que elabori un informe sobre la legalitat de les actuacions dutes a terme per l’Ajuntament martinenc en relació a l’atorgament de subvencions a algunes entitats, sobre tot a la Unió Esportiva Martinenca.

Manel Ramos i Gemma Soarez van explicar ahir a la seu d’Esquerra a Vilafranca que aquesta situació es produeix després que hagin tingut constància que hi ha diversos informes negatius de la Secretària Interventora en quan a la legalitat d’algunes accions de l’equip de govern.

 

En l’informe de la secretària, es fa constar que la sol·licitud de subvenció de la U.E. Martinenca és per a la instal·lació de gespa artificial al camp municipal, per tant en un terreny de propietat de l’Ajuntament. L’informe diu que atorgar una subvenció a una entitat per tal que realitzi una actuació sobre patrimoni municipal és, com a mínim, sospita de constituir un frau de llei amb la intenció d’evitar un procediment de contractació d’acord amb la legislació vigent.  

 

Els regidors d’ERC manifesten que no estan en contra de la posada de la gespa al camp municipal, tot i que consideren que hi ha altres prioritats més importants per el municipi; sinó que critiquen la manera d’actuar de l’equip de govern de CiU en aquest mandat, aprofitant-se de la majoria que gaudeixen.

 

Es queixen des del grup de l’oposició, de la poca transparència en aquesta i altres subvencions, que fins i tot es donen sense cap tipus de justificació.

La sol·licitud que han presentat a la sindicatura de comptes ha estat admesa a tràmit, i per tant ara estan a l’espera de que es conegui l’informe i veure quines repercussions pot tenir. Una situació que pot durar alguns mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: