Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Selvas i Roger Coma parlen de teatre a Vilafranca

Els actors David Selvas i Roger Coma parlen del procés teatral a les Nits de tast del Casal. Els actors protagonitzen aquest cap de setmana l’obra En cualquier otra parte al teatre municipal Cal Bolet.

David Selvas i Roger Coma són els protagonistes de En cualquier otra parte, una obra escrita i dirigida pel barceloní Àlex Mañas sobre la decadència del nostre model social. L’obra serà representada aquest cap de setmana al teatre municipal Cal Bolet i els dos actors han aprofitat els seus assaigs per oferir una conferència dins de les Nits de Tast que organitza l’Escola de Formació i Iniciatives Teatrals del Casal. La conferència tenia lloc ahir al vespre a les instal·lacions de l’escola i molts alumnes de teatre, així com altres persones interessades en conèixer les experiències dels dos actors, s’hi van acostar.Els populars actors, coneguts sobretot pels seus papers a sèries de com Laberint d’Ombres o Porca Misèria, tenen ja una llarga experiència en tots els àmbits de la interpretació i, fins i tot, s’han atrevit amb la producció d’espectacles teatrals. Selvas i Coma van explicar ahir les seves idees sobre tot el curs de creació en diversos fronts que suposa muntar un espectacle: treballar el subtext, posar-se en la pell dels personatges, fer-se càrrec de la tasca de direcció, adaptar-se a l’escenografia, al vestuari, a la il·luminació o trobar la naturalitat en l’acció marcada. I ho feien amb l’experiència recent de l’obra que interpretaran a Cal Bolet, que va ser estrenada al darrer festival Grec. Roger Coma comentava que estaven interessats en rebre les opinions dels alumnes i professors de teatre abans de fer l’obra a Vilafranca.

Per la seva part, David Selvas va avançar el què podran veure els espectadors que vagin a veure l’obra aquest cap de setmana. En cualquier otra parte explica la història de dos individus que reben trucades estranyes i que actuen segons aquestes. El context és un estat, o una ciutat o un poble immers en un sistema capitalista, dominat pel diner, que té la immigració com a preocupació principal i que aplica mesures injustes per controlar-la.

En cualquier otra parte es pot veure en dues sessions. La primera, dissabte a les nou de la nit i, la segona, diumenge a la tarda, al teatre municipal Cal Bolet.

Les Nits de tast continuen el dimecres 26 de març i amb la intervenció de l’actriu Alexandra Palomo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: