Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Novetats en el sistema de recollida porta a porta de la capital del cava

Els veïns de Sant Sadurní que tinguin mascotes podran ara llençar la terra i excrements dels seus animals els dies que toqui orgànica (dilluns, dimecres, divendres i diumenge), dins una bossa tancada i identificada amb l’adhesiu que els donarem al Departament de Medi Ambient (Camí dels Paperers, s/n, 1ª planta) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Els dijous, dia de rebuig, es pot continuar llençant sense l’adhesiu.

D’altra banda, ara també hi ha la possibilitat per als veïns amb jardí o que fan poda de què els passin a buscar les restes de poda (branques, fulles de palmeres, etc.). Només han d’anar a Serveis Comunitaris (Camí dels Paperers, s/n) i demanar una de les bosses grans on podran ficar aquest tipus de material. Els prendran les dades i, el dia que s’hagi convingut, es passarà a recollir.

Per a qualsevol dubte, es pot trucar al telèfon gratuït 900460251.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: