Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Gall i les cotonines, novetats introduïdes a la festa d’arribada del Carnaval, a Vilafranca

Tot està a punt perquè avui, dijous gras, S.M. el Rei Carnestoltes V i I de Vilafranca, la Concubina i la resta de la cort arribin i obrin el seu regnat de disbauxa. L’Arribo està previst a les 7 de la tarda, a la Plaça Milà i Fontanals, i aniran acompanyats per la xaranga musical de La Sinforosa de Torelló.

Tot el seguici es dirigirà cap a la plaça de la Vila tot passant pel carrer Raval de la Font, carrer dels Ferrers, Plaça de la Constitució, Plaça de l’Oli, Plaça Jaume I, Plaça de Santa Maria, carrer de Santa Maria i Plaça de la Vila, on es farà la presa de l’Ajuntament i Sa Majestat llegirà el pregó.

Roger Rius, membre de la Comissió de Carnaval, ha explicat al magazín La Plaça algunes novetats de la cort i de l’acompanyament del Rei.

 

En acabar, el Rei convidarà totes les poca-soltes a menjar-li la Botifarra d’ou a la la Plaça de Sant Joan amb ball amenitzat per La Sinforosa de Torelló.

Els actes de Carnaval de dijous gras acabaran amb la Festa Gall, una altre de les novetats d’enguany. A les 12 de la nit, al Bar la Moderna, se celebrarà la 1a Festa en Honor a SSMM la Concubina, que ha estat batejada com a Festa Gall.

 

La gresca i la disbauxa continuarà demà amb l’Escorreguda, un pack que inclou Ruta de Bars + Sopar + Concert.

La ruta començarà a les 8 del vespre a la Biblioteca Torras i Bages i per 8 euros donarà accés a la Ruta de Bars, el sopar i el concert.

Per tancar el divendres, tindrà lloc un magnífic ball de disfresses en honor a S.M. el Rei Carnestoltes V i I de Vilafranca amb els grups Van de Vinatxo i Pepet i Marieta, a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: