Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Farasha estrena nou espectacle

La companyia de dansa oriental i creativa Farasha va estrenar diumenge el seu nou espectacle, titulat Dosha. L’estrena tenia lloc al teatre municipal Cal Bolet i formava part del programa d’actes de les festes d’hivern. 

Dosha és un espectacle que simbolitza la creació dels 4 elements: aigua, aire, terra i foc. La creació està representada per una dansa sufí, com a símbol del caos, del naixement, i a partir d’aquí apareix l’aigua, com a símbol de la vida. Més endavant és el torn de l’aire, la terra i el foc.L’espectacle també comptava amb una dansa que simbolitzava la unió de tots els elements, donant a entendre que tots formen part de la vida i que és necessària la conjunció de tots ells, l’equilibri i harmonia. De fet, el nom de Dosha prové de la combinació dels elements i això era el que es volia representar.El nou espectacle de la companyia de dansa oriental i creativa Farasha es va poder veure diumenge al teatre municipal Cal Bolet en el marc de les festes de Sant Raimon 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: