Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es realitzen treballs de neteja a la urbanització de Daltmar per evitar incendis forestals

Per encàrrec de l’Ajuntament d’Olèrdola, tècnics forestals estan realitzant les tasques de neteja del perímetre de la urbanització de Daltmar. Recordem que la llei de prevenció d’incendis a les urbanitzacions, obliga als propietaris a mantenir una franja de seguretat de 25 metres d’amplada que separi les urbanitzacions del bosc.

Tot i que aquestes tasques correspon fer-les a les juntes de compensació, la llei també estableix que, en darrera instància, la responsabilitat recau en els ajuntaments.

Tal i com ja es va fer el maig de 2005 en una primera actuació a Can Trabal, l’Ajuntament d’Olèrdola ha assumit aquestes actuacions.

El treballs de la primera fase a Daltmar comporten la neteja d’una superfície de 3’7 hectàrees en total. Un cop completat el tram des del dipòsit fins a la zona verda de Daltmar, es continuarà definint la franja de protecció fins arribar al límit amb el municipi de Canyelles.

S’estima que després de completar-se les dues fases dels treballs a Daltmar, pels voltants de setmana santa, començaran les tasques de neteja del perímetre de Can Trabal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: