Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà edita un calendari amb finalitat de buscar complicitat i unió amb la societat penedesenc

La presentació s’ha fet aquest matí a la seu de la Unió Empresarial del Penedès, i ha comptat amb la participació de responsables de la Fundació Privada Mas Albornà així com del director del setmanari penedesencs “El 3 de vuit”, que serà el mitjà que farà la distribució d’aquest calendari.

Tot i que reconeixen que no es tracta d’una idea original, ja que sobre tot en aquestes dates hi ha força entitats i associacions que fan calendaris, des Mas Albornà remarquen que en el seu cas l’únic objectiu que persegueixen és apropar-se a la ciutadania, i que es fa el repartiment de manera gratuïta a través de “El 3 de vuit”.

 

El calendari s’articula al voltant d’un conte, que ha escrit el pendesenc Jordi Llavina, i que serveix per donar pas a cada un dels mesos del calendari, i als personatges que també de manera altruista han cedit la seva imatge. Barbacil apuntava que s’ha comptat amb la participació de personatges famosos del món de l’audiovisual català, també jugadors de futbol del Barça i de personalitats de la comarca.  

 

Tant les fotografies com el conte fan esment als valors que es volen potenciar des de Mas Albornà, com ara la capacitat, la fortalesa o la superació. Els famosos apareixen acompanyats en les fotografies de membres de la Fundació i de les seves diferents àrees, tant del Centre Especial de Treball com del Centre Ocupacional.

El calendari es repartirà amb el setmanari “El 3 de vuit” el divendres dia 21 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: