Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV presenta a Vilafranca les seves propostes per confeccionar el programa de cara a les eleccions

El responsable d’organització d’ICV, Màrius Garcia, ha explicat a Vilafranca les directrius que seguirà la formació ecosocialista per tal de confeccionar el seu programa electoral de cara a les eleccions generals del proper mes de març.

Garcia ha remarcat que la intenció és fer que la confecció de les propostes de programa no surtin només dels responsables i tècnics del partit, sinó que es pugui comptar amb la participació del major nombre possibles de la societat catalana. Els responsables d’ICV parteixen de la base de més de 175 propostes, d’entre les quals han de sortir la vintena que marcarien les línies directrius del programa.

 

Des de Vilafranca, Toni Peñafiel que serà el representant comarcal a les llistes al Congrés, comentava que aquesta iniciativa ja es va tirar endavant a nivell local en les eleccions municipals de Vilafranca. A banda, a nivell comarcal la voluntat d’ICV és sumar al procés participatiu que es presenten a nivell general, oferir reunions amb entitats i associacions de la comarca.

 

Aquestes 175 propostes que son el punt de partida, es poden consultar al web www.idees2008.cat; també s’han fet ja reunions sectorials i existeix un telèfon gratuït al que es poden adreçar les persones interessades i a través del qual es poden conèixer aquestes propostes o demanar que les facin arribar per correu ordinari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: