Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El present i el futur del petit comerç a la jornada organitzada per el Patronat de Comerç i Turisme

La jornada de fet era la cloenda de les jornades de formació que en aquestes darreres setmanes s’han estat fent adreçades al comerç de la vila, i que servien per fer una reflexió en aquest cas sobre el present i el futur del petit comerç.

Així, un dels ponents, concretament l’expert en urbanisme comercial Marçal Tarragó, va parlar sobre la ciutat comercial i els condicionants de l’activitat comercial d’una ciutat i de l’acte de compra. Tarragó va remarcar que hi havia tres conceptes bàsics, el primer era conèixer els ciutadans i com viuen, els altres dos tenien a veure amb el tipus de ciutat i amb la relació dels comerciant amb aquesta i amb la seva organització.

 

La jornada es va iniciar amb el parlament de benvinguda del president del Patronat, Joan Pareta, i va anar seguit de la presentació del Manual de Bones Pràctiques per als establiments comercials elaborat per la Diputació de Barcelona. Va acabar amb la xerrada que Xavier Cottet va oferir sobre Estratègies de futur per al petit comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: