Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Pantalla Oberta de la MCV engega amb bons curts

La Mostra de Curtmetratges de Vilafranca engega aquesta setmana amb la Pantalla Oberta. Aquesta secció és competitiva i, per primer cop, també hi haurà premi del públic.

Ahir a la nit, l’auditori de Vinseum va acollir la primera projecció de la Pantalla oberta, la secció competitiva de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca que recull els millors treballs fets en format de vídeo en el darrer any. La Pantalla oberta permet veure curtmetratges arriscats i idees fresques en formats diferents al cinema en 35 mil·límetres. Aquest any, per primer cop, els curtmetratges que concursen en aquesta secció optaran a dos premis. En primer lloc, l’habitual premi del Jurat de 1.000 euros que aporta l’ajuntament d’Olèrdola. I, en segon lloc, el públic podrà votar el curt que més li agradi i el guanyador rebrà un premi també de 1.000, que atorga el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.Alguns dels curts que es van poder veure van ser La luz oscura, de Javier Guerrero, Mosca, de Juan Manuel Arata o Jesús, mi Jesús, d’Olatz Arroyo i Charly Planell , entre molts altres.

Avui hi ha la segona sessió de la Pantalla oberta, també a les nou del vespre a l’auditori de Vinseum. Els socis de Cine Club Vilafranca tenen entrada gratuïta i la resta de públic ha de pagar tres euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: