Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal d’ERC a Sant Martí se sent enganyat per CIU

Els republicans han volgut aclarir, en un comunicat, perquè van votar en contra del POUM de Sant Martí Sarroca. En primer lloc, recorden que en la passada legislatura CIU (que governava en minoria) va treballar amb ERC en l’elaboració del POUM i per això, van donar suport a la seva aprovació inicial.

Aquesta col·laboració, però va canviar després de les eleccions municipals quan CIU va obtenir la majoria absoluta. A partir d’aquest moment, Convergència no ha mantingut cap contacte amb ERC per comentar els canvis introduïts i l’alcalde s’ha limitat a dir-los que ”és gairebé el mateix“. Tanmateix, l’ informe de la secretària posa de manifest que “algunes de les prescripcions de la Direcció General d’ Habitatge, pel que fa a la reserva d’habitatge protegit de PAU, no han estat recollides en el pla que es va aprovar per majoria de l’equip de govern“.

Per tot plegat, ERC afirma que l’equip de govern els ha enganyat no només a ells si no, també, a tots aquells que li van fer confiança en el seu dia, creient que ells, i només ells, frenarien la pressió urbanística.

Els republicans creuen que a Barcelona tombaran aquesta aprovació provisional i pensen que a CIU realment el que li interessa és quedar-se amb el POUM del 87, que tant ha criticat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: