Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal, al llibre visual de l’Associacionisme Cultural Català

El Casal de Vilafranca és present al llibre visual de l’Associacionisme Cultural Català

L’entitat vilafranquina forma part de la trentena d’Ateneus que han participat en aquesta iniciativa de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que el passat dissabte es va presentar a Manresa, en el marc de la Fira Mediterrània.La Federació d’Ateneus de Catalunya va presentar el "Llibre Visual de l’Associacionisme Cultural". Es tracta d’una publicació editada per la Federació, amb l’objectiu de visualitzar molt clarament l’oferta d’activitats que les entitats culturals catalanes posen a l’abast de tota la ciutadania, a través de més d’un centenar de fotografies de gran qualitat. Les imatges són obra de Rebecca Gil, una jove fotògrafa que entre els mesos de març i juliol va fer fotografies de més de 120 activitats d’entitats federades. Les imatges fetes al Casal de Vilafranca serveixen per il·lustrar una part del capítol dedicat a l’esport als Ateneus i mostren les activitats del bàsquet, l’esgrima, l’slot i el judo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: