Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 60 ciutadans van acostar-se ahir a l’Escorxador per fer arribar les seves demandes al síndic

Rafael Ribó, acompanyat de membres del seu equip, va ser ahir a Vilafranca per tal d’acostar la sindicatura de greuges de Catalunya als ciutadans. Es tracta d’una iniciativa que un cop al mes realitza la sindicatura, i que ahir concretament a Vilafranca va tenir força èxit. El mateix Ribó comentava que no s’esperaven tanta afluència.

L’any 2006, la sindicatura de greuges de Catalunya va fer 210 actuacions de l’Alt Penedès, d’aquestes 70 de Vilafranca. Fins dimecres, pel que fa a aquest 2007, la sindicatura havia efectuat 48 actuacions, mentre que ahir fins a les 7 de la tarda ja n’havien atès més de 63.

Pel que fa a la temàtica, Rafael Ribó destacava que era molt diversa.

 

Al llarg del dia d’avui Ribó i el seu equip han visitat la Fundació Amàlia Soler, la Fundació l’Espiga, el centre Oriol Badia de justícia juvenil de a Guardiola. El síndic ha mantingut també reunions amb l’alcalde de Vilafranca i ha visitat l’ajuntament de la Granada.

Tot i la gran assistència ahir a Vilafranca, des de la sindicatura son conscients que cal fet una tasca important encara de difusió de l’entitat i la feina que es desenvolupa. Ribó apuntava per exemple que es troben encara amb persones que s’acosten per presentar demandes o queixes que no pertoquen a la sindicatura.

 

 

Rafael Ribó ha destacat també que mantenen des de la sindicatura de greuges de la Generalitat una relació estreta amb la síndica de greuges de l’Ajuntament de Vilafranca, per tal de poder donar assessorament i derivar també aquelles qüestions que se’ls plantegin i que tinguin a veure amb l’administració local de la vila. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: