Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ha rebut un premi per l’edició del llibre Arbres de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca va ser distingit aquest dimarts amb un dels premis Per Més Verd 2007 per l’edició del llibre Arbres de Vilafranca, que recull de forma divulgativa les espècies d’arbres que es troben en els carrers, places i parcs de la vila.

El premi es va lliurar aquest dimarts a la nit a Barcelona en el marc del Segon Congrés Europeu Ciutat Verda, que té lloc durant aquests dies a la capital catalana. Un congrés que és un punt de trobada multidisciplinar entre decisors públics, actors econòmics i professionals que intervenen en la planificació, disseny i execució del verd urbà, amb voluntat de superar la idea que el verd genera uns costos superiors als seus beneficis. L’Ajuntament de Vilafranca, que estava representat en el lliurament de premis per la tinent d’alcalde Lourdes Sànchez, va recollir el premi en la subcategoria de Comunicació atorgat per l’Obra Social de Caixa Catalunya. El comitè dels premis va valorar el fet que el llibre recull les espècies més freqüents, en 56 fitxes, amb un to didàctic i educatiu, i amb imatges fotogràfiques per apropar-se als arbres.Editat a principis d’aquest any per l’Ajuntament, és un treball de Xavier Fàbregas, professor titular de jardineria i paisatgisme de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya. En total s’hi presenten 56 fitxes i es fa amb un marcat to didàctic i educatiu, amb una forta aposta per la informació fotogràfica, ja que es considera l’eina més fàcil per apropar-se als arbres i poder conèixer els que tenim més a prop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: