Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es completa el Cinturó de Ronda de Sant Sadurní

Aquesta setmana, l’empresa EMCOFA ha iniciat les obres de continuació del Cinturó de Ronda que han de permetre agilitar el trànsit i evitar que els vehicles pesants i els que estan de pas hagin de circular per l’interior de Sant Sadurní.

La longitud d’aquest nou tram del Cinturó de Ronda és de 1,4 quilòmetres i permetrà enllaçar la carretera que va a Torrelavit i Sant Pere de Riudebitlles amb la carretera de Vilafranca. En concret, s’iniciarà amb una nova rotonda que s’ha de construir al costat de la intersecció entre l’actual Cinturó i la carretera de Monistrol, per acabar a l’actual rotonda de Covides, ja a la carretera de Vilafranca. A més d’aquestes rotondes, també hi haurà un accés al Cinturó a l’alçada del polígon industrial de les Solanes.

Segons GISA, ja s’han aixecat les actes d’ocupació dels terrenys per on travessa aquesta nova via de comunicació i també s’han fet els dipòsits previs dels diners estipulats als propietaris. En aquest sentit, l’alcalde, Joan Amat, celebra que després de les múltiples gestions que ha fet l’Ajuntament s’hagi iniciat finalment una obra fonamental per millorar el moviment de vehicles al municipi.

Les obres tenen una inversió prevista de gairebé 4 milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: